Outdoor Lifecoaching

Christel Zwemmer
Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & Zelfcompassie

Menu

Christel Zwemmer

Over mij

Samen met mijn man en puberzoon woon ik in Santpoort-Zuid. Vanaf mijn 19e jaar ben ik werkzaam in uiteenlopende dienstverlenende functies. Door het volgen van de volgende opleidingen en trainingen heb ik balans in mijn leven: NLP Practioner- en Masteropleidingen, Familie- en Organisatie opstellingen, Energetisch Lichaamswerk, Mindfulness en Heartfulness, Post-HBO opleiding Outdoor Lifecoaching, The Artist‘s Way, Restorative Yoga en Mindfulness- en Compassie trainersopleidingen. Daarnaast hebben lichaamsgerichte therapie, natuurcoaching, creatief schrijven, yoga, hardlopen en wandelen mij geholpen krachtig in het leven te staan.

In april 2014 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk. Ik coach vanuit mijn passie mensen, die door welke situatie of omstandigheid dan ook uit balans zijn geraakt. Vanuit respect, rust en compassie voor mens en natuur begeleid ik mensen in het herstellen van balans tussen draagkracht en draaglast. Door het voorhouden van de natuur als spiegel, maak ik de vertaalslag voor je van wat er in het hier en nu wel is, in plaats van wat er niet is. Tevens zal ik je uitdagen jouw grenzen op te zoeken en letterlijk van jouw gebaande pad af te gaan, controle los te laten en mee te bewegen met alles dat zich op het moment aandient.

Eind 2016 ben ik getroffen door borstkanker. Hierdoor heeft het jaar 2017 voor mij in het teken van ziek zijn en herstel gestaan. Met compassievolle zelfzorg heb ik weer balans in mijn leven en weet ik als geen ander hoe belangrijk Mindfulness, (zelf)compassie, liefdevolle begeleiding en de helende kracht van de natuur is.